AGENT POTJERANIH HAJDUKOVACA: “Ne znam je li se ovakvo što dogodilo u povijesti HNL-a…”

FOTO:

HNL sezona je tek počela, a već imamo kandidata za priču sezone. Naime, Hrvatski Dragovoljac odlučio je raskinuti posudbu s dva igrača Hajduka, a to su Tonio Teklić i Dino Skorup koji su napustili Zagreb nakon samo mjesec dana.

Potjerao ih je predsjednik Dragovoljca Marinko Perić objasnivši svoj potez ovako:

“Potjerao sam ih zbog nezalaganja i discipline. Teklić je prije tri dana trebao igrati prvenstvenu utakmicu kod Šibenika, ali je to odbio. Onda smo zvali Skorupa da ga zamijeni, ali on nam je rekao da neće ni on igrati jer je na putu za Split. To je napravio bez dozvole kluba, koji je u to vrijeme igrao važan meč. Kasnije smo doznali da je on sa Skorupom išao za Split. Naravno, također bez naše dozvole. Saznao sam da obojica pregovaraju sa Šibenikom, i tu je bio kraj, ali već su prije oni radili gluposti.”

Perić je dodao i da je “Skorup stalno vrijeđao suigrače, govorio im da ništa ne valjaju, da umjesto njega igraju nesposobni, a kada je god dobio priliku, nije je opravdao”, dok je za Teklića izrazio sumnju “da je bojkotirao” Dragovoljac. Obojicu igrača vodi isti agent, Tomislav Nakić. Budući da igrači bez dozvole kluba ne mogu davati izjave, Index.hr kontaktirao je Nakića kako bi čuli njihovu stranu priče.

Zašto je dvojac potjeran iz Hrvatskog Dragovoljca?

“Ne bih htio da se zaoštrava odnos između klubova s kojima godinama surađujem, da uslijede nesporazumi ili da se otvaraju neka nova bojna polja i stvarno mi je žao što je došlo do ove situacije. Smatram da do nje nije trebalo doći i da su i Tonio Teklić i Dino Skorup bili pojačanja za Hrvatski dragovoljac. S druge strane, mislim da su ljudi iz Hrvatskog dragovoljca na čelu s predsjednikom Perićem, kojeg smatram prijateljem, prenaglili i stavili preveliki teret na dvojicu igrača koji su stigli iz Hajduka. Previše se od njih očekivalo, ali činjenica je da su se utopili u sivilo cijele situacije i da nisu pokazali svoje pravo lice. Trebali su pokazati više, ali mjesec dana je prekratak period da pokažu sve što mogu i znaju.”

Cijeli razgovor možete pročitati OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak