ALLEGRI OBJASNIO: Trener Juventusa još jednom potvrdio da je Mandžukić svjetska klasa!

FOTO:

Juventus je jučer stigao do nove pobjede u Serie A. Nakon lakše krize, ‘Stara dama’ opet se vratila pobjedama. Bez problema obračunali su se s Sassuolom s obzirom da je rezultat bio 3:0 za Juve.

Mnoge je iznenadio taktički plan Allegrija za utakmicu. Naime, u prvih 11 nismo vidjeli Dybalu, a trener Juvetnusa je objasnio svoj potez:

“Ronaldo i Dybala mogu igrati zajedno i sigurno da će igrati. Sve ovisi s kim igramo. Sassuolo ima jak vezni red i morao sam izbalansirati momčad. Znam da ima razočaranja kod igrača, ali tko god sjedi na klupi, mora napuniti bateriju i vratiti mentalnu snagu”, kaže Juventusov trener koji nakon toga pojašnjava koliko je Mandžukić bitan za Juve:

“Dybala i Ronaldo mogu igrati zajedno, ali u određenim utakmicama. Ronaldo je igrao s Benzemom i Baleom pa se čini kako da u Madridu nisu ludi. Svatko treba partnera. Mario Mandžukić je, recimo, velika ispomoć Dybali i Ronaldu, a Miralem Pjanić živi od Matuidija koji trči za njega.”

Juventus u sljedećem kolu dočekuje Frosinone u Torinu. Utakmica se igra u petak od 20 i 30, a Sassuolo dva dana kasnije ide Empoliju.

NEVIĐENA SRAMOTA: Ronaldu su svi klubovi za koje je igrao čestitali rođendan. Osim jednog…

Komentari

komentara

« Povratak