ALLEGRI SE TOTALNO IZGUBIO: Juventusove zvijezde sinoć ostale zbunjene trenerovim potezima!

FOTO:

Juventus je sinoć izgubio od Benfice 2:1, u drugom kolu Lige prvaka u Torinu. Momčad Massimiliana Allegrija nakon uvodna dva kola ima dva poraza što je najgori start kluba u povijesti.

Igrači zbunjeni

Juventus je sinoć poveo protiv Benfice u četvrtoj minuti golom Arkadiusza Milika. Benfica je potom preokrenula golovima Joao Marija u 43. te Davida Neresa u 55. minuti. Portugalski je klub zasluženo slavio, a Juventus je izgledao nepovezano i neuigrano.

Po mnogima, trener Massimilliano Allegri je totalno izgubio konce, o čemu svjedoči i jedan jučerašnji potez. Naime, u 70. minuti Allegri je iz igre izvadio dotad najopasnijeg igrača Areka Milika i uveo mladog veznjaka Nicolu Fagiolija. Taj potez nikako nije bio jasan Angelu Di Mariji, koji je ušao u 58. minuti umjesto Fabija Mirettija.

Nakon posljednjeg sučevog zvižduka prilikom pozdrava igrača kamere su snimile scenu o kojoj će se pričati narednih dana u talijanskim medijima. Na centru su se sreli Milik i Angel Di Maria, a Argentinac je tom prilikom Poljaku pitao o razlozima njegove zamjene:

„Ali zašto te zamijenio?”, pitao je Di Maria no Milik mu na to nije znao dati odgovor.

Komentari

komentara

« Povratak