Američki novinar: Što je Beckham ikad osvojio? Drugi američki novinar: Ništa

FOTO:

Miami je prvi put u povijesti bio organizator utrke Formule 1, koja je bila spektakularna, kako na stazi tako i u boksovima te VIP dijelu. David Beckham, koji je vlasnik nogometnog kluba u Miamiju, bio je na tamošnjoj premijernoj utrci Formule te od tamo objavio fotografiju koja je poharala društvene mreže.

Pred početak utrke se ispred garaže Mercedesa fotografirao s Lewisom Hamiltonom, Michaelom Jordanom i Tomom Bradyjem. Dakle, najboljim pilotom Formule, košarkašem te igračem američkog nogometa u povijesti. Beckham je sliku objavio na Instagramu uz status: “Riječi nisu potrebne.” Prema riječima brojnih fanova, pak, ovo je najjača fotka u povijesti sporta.

U emisiji Undisputed američki novinari Skip Bayless i Shannon Sharpe raspravljali su o toj fotografiji. Sharpe je rekao da je Tom Brady najmanje poznat od njih četvorice. Bayless se nije složio i upitao ga je “što je Beckham ikad osvojio?”. Sharpe je odgovorio: “Ništa.”

Malo je reći da obojica moraju poraditi na svom poznavanju nogometa. David Beckham je u karijeri šest puta osvojio Premier ligu, jednom Ligu prvaka, dvaput FA kup te po jednom španjolsku ligu, francusku ligu, španjolski Superkup i Interkontinentalni kup. Četiri puta osvojio je engleski Superkup te dvaput MLS kup.

BOMBA IZ PORTUGALA: BENFICA KUPILA HRVATA ZA 5 MILIJUNA EURA!

 

Komentari

komentara

« Povratak