ANALIZA: Svaka čast Rijeci, ali Dinamo je prejak!

FOTO:

Sammir će ponovno zavladati hrvatskim pašnjacima

Bliži se početak nastavka HNL-a. Rješavaju se kadrovske križaljke, dovode se pojačanja, ili se pak krpaju minusi u blagajnama prodavajući najskuplje igrače. Pomalo se stječe dojam da Rijeka provodi politiku rasprodaje, ali dovođenjem Župarića pokazali su da ne misle lako odustati od pohoda na titulu. No, uz dužno poštovanje prema svemu dobrom što Matjaž Kek i Rijeka pokazuju zadnjih godina, mislim da je Dinamo povratkom „Filha“ učinio dovoljno da ulovi i prestigne Kekovu konjicu.

Igrač koji je i s 2 promila u krvi bio jedan od najboljih Dinamovih igrača posljednjega desetljeća, i u 2017. predstavlja veliko pojačanje za Dinamo koji je ove godine doživio veliki pad, barem u prikazanoj igri, kao i kadrom kojim raspolaže Petev. Kralježnica Soudani – Sammir – Benković trebala bi biti dovoljno čvrsta da prestigne Rijeku i nastavi nevjerojatan Dinamov niz osvajanja HNL-a.

Mnogi otpisali Dinamo

Iako je većina medija već otpisala Dinamo i navijački prati Rijeku, smatram da je dolazak Sammira kotačić koji će (p)okrenuti sitauciju u Dinamovu korist i ostaviti Rijeku na drugoj poziciji.

Osijek će suvereno uzeti treću poziciju i ostaviti Hajduk u borbi sa Slavenom za 4. poziciju. Tu će Hajduk vjerojatno dobiti dvoboj sa Slavenom, iako su Koprivničanci pokazali potencijal i znatno su podigli kvalitetu igre koja je pred kraj polusezone rezultirala i bodovima.

Veselimo se nastavku HNL-a kojega neki nazivaju lakrdijom, ali njima poručujem neka istupe iz lige i osnuju svoju vlastitu. A, mi ćemo i dalje uživati u majstorijama Soudanija, Andrijaševića, Ćorića, Peroševića, Ejupija, Futaca i ostalih…

Komentari

komentara

« Povratak