ANCELOTTI POLUDIO S RAZLOGOM: Pogledajte kako izgleda svlačionica Napolija uoči Lige prvaka!

FOTO:

Napoli je već godinama vrlo ozbiljan talijanski klub koji redovito osvaja drugo mjesto u Serie A. No, Juventus je ipak prejaki zalogaj iako su Napuljani znali barem kratko zaprijetiti…

Osim problema u lovu na Juve, izgleda kako poznati klub s juga Italije ima nevjerojatnih problema u klubu. Naime, Carlo Ancelotti podigao je glas prije dva dana uoči početka Lige prvaka zbog totalnog kaosa koji vlada u Napoliju.

“Vidio sam uvjete u svlačionicama San Paola. Bez riječi sam. Prihvatio sam zahtjev kluba da prve dvije utakmice u sezoni igramo u gostima da bi posao mogao biti dovršen kako je i obećano”, rekao je ljutito za klupsku stranicu pa nastavio:

“Možete izgraditi kuću za dva mjeseca, a oni nisu mogli obnoviti svlačionice. Gdje trebamo igrati utakmice protiv Sampdorije i Liverpoola? Iznerviran sam neadekvatnošću i neprofesionalnošću onih koji su morali raditi na ovom poslu. Kako regija, općina i povjerenici mogu zanemariti preuzete obaveze prema nama?”

Iako se prvo činilo da je slavni talijanski trener pretjerao s reakcijom, klupski Twitter objavio je video iz svlačionica na stadionu koje su dva dana uoči ligaške utakmice protiv Sampdorije u kaosu.

Cijelo ljeto bilo je radno u Napulju pa je zbog toga klub morao igrati uvodna dva kola u gostima kod Fiorentine i Juventusa. A sutra im dolazi Sampdorija dok ih idući tjedan očekuje veliki okršaj s prvakom Europe, Liverpoolom…

TAKO SE NIJE MOGLO: OTKRIVENO KOJI HRVATSKI IGRAČI SU IGRALI BOLESNI U AZERBAJDŽANU!

NEVIĐENA SRAMOTA U FRANCUSKOJ: POGLEDAJTE ŠTO SU FRANCUZI NAPRAVILI ALBANCIMA PRIJE POČETKA UTAKMICE!

Komentari

komentara

« Povratak