ANDREJ KRAMARIĆ OTKRIO GDJE ĆE ZAVRŠITI KARIJERU, VEĆ ZNA ŠTO ĆE I RADITI: “Skoro su mi 33, želim da…”

FOTO:

Kramarića uskoro očekuje novo veliko takmičenje s reprezentacijom Hrvatske. Na Euro dolazi u odličnoj formi nakon snažnog finiša sezone sa Hoffenheimom.

U razgovoru za klupsku stranicu hrvatski napadač je govorio o svojoj budućnosti te je između ostalog otkrio kako nakon što okači kopačke o klin namjerava biti trener. Između redova se da naslutiti da Kramarić namjerava karijeru i završiti u Hoffenheimu čiji je član još od siječnja 2016. godine.

“Sjajan je osjećaj nositi ovaj dres osam i pol godina, ali još nisam završio s tim. Moram ostati u formi i zdrav, tada je još mnogo toga moguće. U svakom slučaju, to je nešto posebno. Hoffenheim i ja imamo poseban odnos koji će trajati zauvijek.”

“Sada imam skoro 33 godine. U jednom trenutku moje vrijeme ovdje će završiti, iako se nadam da će još dugo trajati. No i kada se moja karijera završi, to ne znači da se razilazim s Hoffenheimom Jednog dana želim postati trener, možda i u TSG-u. To bi bila lijepa priča.”

“Prije tri-četiri godine rekao bih da nikako ne želim biti trener. Ali sada mi je to velika želja. Nogomet je moj život i vjerujem da imam dobar pogled na igru ​​i dobar osjećaj za situacije. To mi može pomoći kao treneru. “Toliko sam dugo ovdje da ponekad moraš napustiti svoju zonu udobnosti. Želio bih raditi s drugim trenerima prije nego što stvarno počnem. Naravno, imam još puno za naučiti, ali još imam vremena.”

“A trenutno ionako razmišljam samo o svojoj aktivnoj karijeri. Kad vidim da Luka Modrić sa svojih skoro 39 godina igra sjajno za Real Madrid, to me samo ohrabruje.” Otkrio je da je njegov bivši trener Julian Nagelsmann taj koji ga najviše inspirira, dok je spomenuo i Carla Ancelottija.

“Nagelsmann je utjecao na mene u Hoffenheimu, uspješno smo radili zajedno tri i pol godine. Nije uzalud izbornik Njemačke, a prethodno je bio u RB Leipzigu i Bayernu.” “Pep Guardiola je također jedan od njih, naravno, jedan je od najboljih trenera na svijetu. Ali također mislim da bi bilo vrlo zanimljivo učiti od Carla Ancelottija. Ima potpuno drugačiji pristup od druge dvojice, ali je također vrlo uspješan.”

Komentari

komentara

« Povratak