ANTE ČAČIĆ POTVRDIO: Evo koju poziciju će Dinamo uskoro zakrpat

FOTO:

Trener Dinama, Ante Čačić, odradio je presicu pred okupljenim novinarima najavivši prvenstveni okršaj protiv Osijeka koji je na rasporedu sutra s početkom u 21:05.

Osijek ima samo jednu pobjedu u prvih pet kola, a Dinamo je skupio 13 bodova. “Osijek je loše zakoračio u prvenstvo, sada žele izaći iz krize, satkani su od kvalitetnih igrača i s dobrim trenerom, pa će taj izlazak iz krize jednom doći. Teško mi je pričati o njima, šokirani su ispadanjem iz Europe, to im je donijelo nemir u momčad. Nama je ovo važna utakmica, želimo zadržati dobro ozračje pred sljedeću utakmicu”, dodao je Čačić.

Tijekom presice trener Dinama je otkrio kako će klub dovesti lijevog beka, a radi se o kritičnoj poziciji: “Slažem se da ako Dinamo želi biti konkurentan u Europi, treba voditi računa o nekim pozicijama. To sam rekao i pred svim igračima. Mi u kadru nemamo lijevog beka, imamo pojedince poput Bočkaja ili Štefulja koji se puno bolje snalaze u 3-5-2 nego u sustavu sa četiri u liniji. Pa ni Ljubičić nije lijevi bek, ali nam puno pomaže u izgradnji igre, trudi se jako. Zadovoljan sam njegovom prezentacijom. Vidjet ćemo i hoće li Bočkaj popraviti igru u obrani”, rekao je Čačić i najavio da će neki igrači otići na posudbe.

Čačića je dočekalo i pitanje o statusu Marka Tolića, Danijela Štefulja i Antonija Marina, trojca koji je dosad dobio najmanje prilika. “Razgovaram s njima, oni rade jako dobro, ali ne mogu svi u tako kratkom vremenu dobiti ozbiljnu priliku. Dinamo ima puno utakmica u sezoni, oni će isto tijekom godine dobiti svoju minutažu.”

Komentari

komentara

« Povratak