Ante Ćorić: Hajduku ne mogu pomoći ni tri nova trenera, oni su mi redovita mušterija!

FOTO: Dinamo

Bio je deseti dan mjeseca kolovoza, igrala se na Poljudu sudačka nadoknada prvog poluvremena. Ante Ćorić izveo je genijalni potez, petom je uposlio Marka Roga koji zabija za vodstvo Dinama od 1:0… Do kraja su Modri zabili još tri komada, razbili Majstore s mora, pala je “suzy quatro”.

– Bilo je krasno na toj utakmici… Baš krasno. Volio bih da opet bude tako, da se u subotu vraćamo u Zagreb s pobjedom. Odmah potpisujem da velike suparnike, opet na njihovu Poljudu, dobijemo s 4:0!

Može li se ponoviti sličan rezultat i slična utakmica koju ste odigrali u ljeto? Može li zimska priča s derbija biti ista kao ona sunčana iz kolovoza?

– Ne želim govoriti o rezultatu, ali želim govoriti o našoj pobjedi. Mi u Split putujemo isključivo po pobjedu, samo nas to zanima. Ako budemo pravi, ako budemo igrali kao, recimo, protiv Osijeka u Gradskom vrtu i Lyona u Zagrebu, onda ćemo uvjerljivo pobijediti. To vam je cijela filozofija subotnjeg derbija, O svemu odlučujemo mi, o svemu odlučuje Dinamo. Ukoliko igramo onako kako znamo, Hajduk nema što tražiti – priča Ćorić.

Dobro, ali Hajduk je dobio novog trenera, može li on motivacijski utjecati na splitsku momčad, eto jučer je u intervjuu za SN najavio da će napasti i pobijediti Dinamo?

– Hajduku ne mogu pomoći ni tri nova trenera! Ako mi budemo pravi, na razini na kojoj s obzirom na kvalitetu možemo biti, onda je pobjeda naša, i to uvjerljiva pobjeda!

Eto, kao što vidite, Ante Ćorić je razgovor o derbiju s Hajdukom započeo iznimno samouvjereno, zapravo pomalo neobično kad se radi o igračima koji najavljuju derbi. Obično se u najavama “hoda po jajima”, nude se diplomatski odgovori u stilu “biti će teško” i slično. Ćorić jednostavno nije takav. Ima svoj gard, svoj stav, konačno pokazao ga je mnogo puta do sada, pa i onda kad je najavljivao da će otići iz Dinama jer nije zadovoljan statusom. Nikad stvari taj mladi momak ne zamata u celofan, kaže ono što misli.

Imate li osjećaj tko bi mogao odlučiti veliki derbi na Poljudu?

– Imam! Nadam se da ću ja biti taj koji će odlučiti utakmicu! Makar, bilo tko da odluči, nama su najvažnija tri boda iz Splita.

Izvor: Davorin Olivari / Sportske novosti

Komentari

komentara

« Povratak