ANTONIO CASSANO SVE OTKRIO: Evo zašto je Mourinho spomenuo Marka Livaju!

FOTO:

U Italiji ništa novo, tamošnje fanove zabavlja novi sukob na relaciji Antonio Cassano – Jose Mourinho.

Podsjećamo, Antonio Cassano je imao još jedno gostovanje na Bobo televiziji, popularnom podcastu legendarnog napadača Christiana Vierija. Tamo je odlučio baciti novu kritiku na portugalskog stratega Josea Mourinha. U Lijepoj našoj sukob je zanimljiv iz razloga što je Mourinho potom spomenuo hrvatskog napadača Marka Livaju, koji je nekada nosio dres Intera.

Cassano se sada u velikom intervjuu za La Gazzettu dello Sport još jednom dotaknuo situacije s Livajom i opet uputio brojne kritike Mourinhu. Novinara je na početku intervjua zanimalo ima li Cassano uopće više ikoju riječ za Mourinha, na što mu je on odgovorio:

“Sve sam ih iskoristio. Ali Mourinho mora razumjeti da dok god njegove ekipe igraju loše, uvijek će imati barem jednu osobu koja će mu to reći – mene. Osvojio je puno trofeja? Boli me briga. To vrijedi i za njega i za Allegrija. S jakim igračima igraju sramotan nogomet. Imaju trofeje? Pa što? Ako njihove ekipe igraju sranje od nogometa, ja to kažem i ne skrivam se.”

Nakon što je još malo kritizirao Mourinha, novinar ga je htio pitati za mišljenje o trenutnoj situaciji u Interu. Ipak, nekadašnji talijanski reprezentativac ga je prekinuo i započeo priču o Livaji.

“Prvo mi dopustite da kažem jednu stvar. Mourinho je spomenuo priču s Markom Livajom da ispadne kako me on pretukao. U svojoj 18-godišnjoj karijeri radio sam sve, svađao se, vrijeđao, jednom sam čak bacio TV na trenera, mnoge sam naljutio, ali nikad se nisam potukao. Nikad. Ulizice koje informiraju Mourinha opet su ga napravili glupim. Što me želite pitati o Interu?” rekao je Cassano.

Da podsjetimo našu mlađu publiku, danas 40-godišnji Antonio Cassano nekada je bio veliki talent talijanskog nogometa. U karijeri je igrao za Bari, Romu, Real Madrid, Sampdoriju, Milan, Inter, Parmu i Veronu. Za talijansku reprezentaciju upisao je 39 nastupa zabivši deset golova. Kroz cijelu karijeru ga je pratio nadimak ‘zločesti dečko’.

Komentari

komentara

« Povratak