ARGENTINCI U PROBLEMIMA: Zbog optužbi za zlostavljanje, zvijezdi prijeti deportacija iz Katra!?!

FOTO:

Argentinska reprezentacija u subotu igra ključnu utakmicu na Svjetskom prvenstvu, protiv Meksika, o kojoj joj ovisi nastavak antjecanja.

Novi problemi za Argentince

Argentina sutra igra 2. kolo Svjetskog prvenstva u grupi C, protiv Meksika. Nakon poraza od Saudijske Arabije, pobjeda je imperativ za Messija i društvo.

Na žalost, atmosferu bi mogle pokvariti vijesti koje stižu iz Argentine. Naime, jedan od argentinskih nogometaša bi, zbog optužbi za seksualno zlostavljanje, mogao biti deportiran. Riječ je o Thiagu Almadi, posljednjem koji se pridružio reprezentaciji umjesto povrijeđenog Joaquina Corree.

Dotični igrač je 2020. godine optužen za seksualno zlostavljanje, popraćeno fizičkim nasrtanjem, tijekom privatne zabave kod jednog od bivših suigrača. Raquel Hermida Leyenda, odvjetnica zlostavljane žene je u razgovoru za “El show de Ulises Jaitt” izjavila:

„Moji partneri traže način kako doći do Katara na pravi način. Puno je igrača kojima je zabranjen ulazak u tu zemlju, a zlostavljač Thiago Almada je slobodan.“

Prema najavama iz Argentine, i FIFA će biti obavještena o ovom slučaju, a cilj je prisilno vratiti igrača u Argentinu i privesti ga pred lice pravde.

Komentari

komentara

« Povratak