Argentinin junak sa Svjetskog prvenstva optužen za seksualno zlostavljanje

FOTO:

Gonzalo Montiel, strijelac posljednjeg jedanaesterca u finalu Svjetskog prvenstva u Kataru, odnosno igrač čiji je gol donio naslov Argentini, optužen je za seksualno zlostavljanje.

Potvrdila je to odvjetnica žrtve u četvrtak, objašnjavajući da se čin za koji se Montiela optužuje dogodio 1. siječnja 2019. godine tijekom proslave njegova rođendana.

“Navodni čin dogodio se 1. siječnja 2019., tijekom Montielove rođendanske zabave, a sastojao se od “seksualnog zlostavljanja s penetracijom više ljudi” u kući igrača”, ističe Marca riječi odvjetnice Raquel Hermida iz intervjua za Radio 10.

Prvobitna optužnica je proširena ovih dana nakon što je žrtva, ustvrdila je odvjetnica, primala prijetnje iz kruga ljudi bliskih nogometašu. Prijetila joj je i igračeva majka. Prema riječima odvjetnice, žrtva je s Montielom imala kratku vezu.

Na zabavu je stigla uz njegov poziv da mu upoznava obitelj. Žrtvu se opisuje kao djevojku koja je model i koja ne pije alkohol, “no nakon što je probala dva pića, postala je potpuno nesvjesna”, izjavila je odvjetnica.

SVAKA ČAST, IGRAČINO: MATEO KOVAČIĆ ODLIČNO SPUSTIO NOVINARU ZBOG JEDNOG PITANJA…

Index.hr

 

Komentari

komentara

« Povratak