AS je izabrao najboljih 11 svih vremena. Slažete li se s izborom?

FOTO:

Španjolski AS odlučio je stati na kraj raznim raspravama pa su tako objavili najbolju momčad svih vremena. Je li ovo zaista najbolja ekipa?

Odabrali su žiri od 17 članova kojeg su sačinjavali sportski novinari i umirovljeni nogometaši. Svatko od njih odabrao je svojih najboljih 11 te su igrači s najviše pojavljivanja uklopljeni u konačnu momčad.

Rezultat je zanimljiv, s obzirom na to da je u postavi čak šest izrazito napadački orijentiranih igrača. Također, od svih nacionalnosti najviše ima Španjolaca, čak četvorica ubrojimo li i Alfreda Di Stefana koji je najviše reprezentativnih utakmica odigrao upravo u španjolskom dresu, iako je rođeni Argentinac.

Na vratima je Iker Casillas, dok obranu drže Roberto Carlos, Franz Beckenbauer i Sergio Ramos. Zanimljivo, nije bilo mjesta za Paola Maldinija, a i AS se hrabro odlučio na samo trojicu u obrani.

Xavi drži veznu liniju, a tu su još Johann Cruyff, Pele i Diego Maradona. Nevjerojatni napadački trio čine Lionel Messi, Cristiano Ronaldo i Alfredo Di Stefano.

Komentari

komentara

« Povratak