AS: Ovo je najgora postava Reala u povijesti, među potpunim promašajima se nalaze neka poznata imena!

FOTO:

Jedan od najuglednijih španjolskih medija AS se pozabavio povijesti Reala i njegovim neuspjelim akvizicijama. Kraljevski klub je poznat kao bogata sredina u kojoj se rade megatransferi, neki od tih su bili uspješni, neki nažalost po navijače i Upravu, potpuni „flopovi“.

AS je po njihovom mišljenju odabrao najgorih 11 koji su obukli bijeli dres najuspješnijeg kluba u povijesti Lige prvaka, ali i nogometna generalno. Formacijski bi to mogli složiti u postavku 4-4-2:

Albano Bizzarri –  Predrag Spasić, Carlos Diogo, Jonathan Woodgate, Fabio Coentrao – Thomas Gravesen, Pablo Garcia, Julien Faubert, Royston Drenthe – Elvir Baljić, Antonio Cassano.

Primjerice, Woodgate, Cassano i Gravesen su imali respektabilne karijere te su najavljeni kao velika pojačanja ali nisu pokazali gotovo ništa. Među promašaje bi se mogli svrstati i Michael Owen, Klaas-Jan Huntelaar, Wesley Sneijder… iako je zadnji napravio sjajnu karijeru prešavši u milanski Inter.

Od Hrvata su kroz povijest za Real igrali Robert Jarni, Davor Šuker, Mateo Kovačić i Robert Prosinečki dok je Luka Modrić još uvijek stanovnik Bernabeua.

Komentari

komentara

« Povratak