ATHLETIC DONOSI: Veliki obrat oko Nikole Vlašića!

FOTO:

West Ham preslaguje momčad za novu sezonu, u kojoj traži nastavak uspješnog niza. Hammersi su 2021./22. završili sedmi u prvenstvu, a u Europa ligi došli su sve do polufinala.

Očekuje se da žrtva redizajna bude onaj koji je nedavno došao s velikim očekivanjima. Ipak, Nikola Vlašić (24) u prvih godinu dana nije opravdao 30 milijuna eura odštete CSKA Moskvi ni 4 milijuna eura godišnje plaće.

Iza Vlašića (24) je najteža sezona u karijeri. U ligaškim utakmicama odigrao je mizerne 552 minute. To je manje nego u ijednoj sezoni njegove seniorske karijere, koja traje već od 2014., kada je kao 16-godišnjak debitirao za Hajduk.

Činilo se izvjesno da će Vlašić ovog ljeta napustiti West Ham kako bi se u drugom klubu izborio za poziv Zlatka Dalića u reprezentaciju za Svjetsko prvenstvo krajem godine u Kataru.

Engleski mediji pisali su da je West Ham spreman pustiti Vlašića i da je jednogodišnja posudba najizglednija opcija. Ipak, ugledni Athletic u analizi West Hamovih planova za novu sezonu piše da Vlašić ostaje u klubu, i to sve dok i ako klub ne dovede ne jednog nego više novih ofenzivaca.

DINAMO JE DODAO GAS: MODRI SREDILI ČETVRTO POJAČANJE ZA NOVU SEZONU!?

Index.hr

Komentari

komentara

« Povratak