BAHATOST I PRIMITIVIZAM DOŠLI NA NAPLATU? Nakon slavlja, Martinezu ne stižu dobre vijesti!

FOTO:

Argentinski vratar Emiliano Martinez razočarao je nogometni svijet svojim ponašanjem tijekom i nakon finalne utakmice Svjetskog prvenstva u Kataru.

Neviđeni primitivizam

Emiliano Martinez je poznat po svom arogantnom i bezobraznom ponašanju, a to potkrijepio i potezima tijekom i nakon Mundijala u Kataru.

Tijekom finala protiv Francuske, protivničke je igrače dekoncentrirao svojim bezobrazlucima, ali se nije zaustavio na tome. Kada je dobio nagradu za najboljeg vratara turnira, zlatnu je rukavicu stavio na mjesto svog spolnog organa i zatim se okrenuo prema tribini na kojoj su bili navijači Francuske.

Ni na proslavi koja je uslijedila nakon službenog dijela Martinez nije pokazao ništa bolje ponašanje. U svlačionici je prozivao Kyliana Mbappea rečenicom: „Minuta šutnje za Mbappea”.

Tijekom pak slavlja u Buenos Airesu Martinez je u rukama nosio lutku na koju je nalijepio fotografiju lica Kyliana Mbappea.

Treneru Martinezovog kluba, Aston Ville, Unaiju Emeryu, ovakvo se ponašanje ni malo nije svidjelo. Javno je prizano kako je razočaran te najavio ozbiljne razgovore s njim kada se vrati u Birmingham.

„Kada imate toliko emocija teško ih je kontrolirati. Razgovarati ću s njim idući tjedan o njegovim proslavama. Poštujem to što je trenutno s reprezentacijom, ali kada je ovdje, onda je on naša odgovornost. Morat ćemo mu to dati do znanja.”, bio je jasan Emery.

Dio engleskih medijia prenosi i novu nevjerojatnu vijest vezanu za Emiliana Martineza. Naime, piše se kako Unai Emery želi prodati argentinskog vratara jer smatra da svojim ponašanjem može naštetiti atmosferi u svlačionici.

Komentari

komentara

« Povratak