BALOTELLI U PROBLEMIMA: Napadač Italije na korak do zatvorskih rešetaka!

FOTO:

Poznati talijanski napadač, Mario Balotelli, ove sezone vratio se u Serie A gdje nosi dres Brescije. No, nestašni Mario opet se našao u velikim problemima.

Naime, talijanski mediji pišu kako se Mario našao u velikoj nevolji i nimalo naivnoj, kada je u javnosti procurila informacija o njegovoj vezi s maloljetnicom. 18-godišnjakinja iz Vicenze optužila je Balotellija kako je imao seksualne odnose sa njom godinu dana ranije, dok je ona još imala 17 godina, a on je tada bio član francuske Nice.

Pojedini tamošnji izvori navode i to kako je ucjenjivala ovog kontroverznog nogometaša da će šutiti o toj situaciji i svojim godinama u zamjenu za 100 tisuća eura.  No, ipak, ovaj slučaj je prepušten policijskom istraživanju, a kako je talijanski zakon izuzetno rigorozan na teme seskualnih odnosa sa maloljetnicama, nije isključeno da će se ovaj 29-ogodišnjak naći iza rešetaka.

Ali, bez obzira na epilog cijele priče, ona je već dovoljno veliki problem za Balotelija; treba se osvrnuti na sličnu situaciju kroz koju je prošao ranije Neymar nakon objavljenog snimka sa manekenkom iz jednog pariškog hotela.

Cijeli slučaj istražuje policija Vicenze…

TRANSFER ŽIVOTA: MARCELO BROZOVIĆ POTPISUJE ZA NAJVEĆI KLUB NA SVIJETU!?

Komentari

komentara

« Povratak