BARCELONA PRIHVATILA PONUDU: Yerry Mina odlazi u Premiership za 30 milijuna eura!

FOTO:

Mladi kolumbijski stoper, Yerry Mina, na poseban način obilježio je Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji. Kolumbijac je uspio postići čak 3 pogotka. Tu je dokazao kako je prava prijetnja u napadum, ali čini se kako mjesta za njega u Barceloni neće biti…

Goal nam donosi kako je Everton odlučio platiti 30 milijuna eura Barci za Yerry Minu. Kolumbijski internacionalac je također privukao interes Manchester Uniteda, ali će ipak završiti u Evertonu, koji će i ovog ljeta puno uložiti u jačanje momčadi.

Yerry Mina se već smatrao kao braničem koji je u usponu kada ga je Barcelona zgrabila iz Palmeirasa. No, to su bili njegovi nastupi u Rusiji na Svjetskom prvenstvu koji su privukli interese klubova, posebno onih u Engleskoj.

Everton pokušava obnoviti svoju momčad nakon dolaska Marco Silve. Sa Phil Jagielkom i Ashley Wiliamsom koji su na pogrešnoj strani tridesetih i trebaju zamjenu. Michael Keane i Yerry Mina bi se odlično uklopili u obrani.

Yerry izgleda kao da je u formi i želi se dokazati u Europi, što bi mogao biti bonus za Everton. Klub sa Goodison Parka je poslao ponudu od 30 milijuna eura za 23-godišnjeg igrača i več prema nekim informacijama Barcelona je to prihvatila.

JOŠ JEDAN OBRAT: MILAN BADELJ OSTAJE U ITALIJI, ALI SELI U PRIJESTOLNICU!

KAKAV POČETAK NOVE KARIJERE: Andrea Pirlo ima novi posao!

Komentari

komentara

« Povratak