BAŠ JE FACA: Bruno Petković sa stilom odgovorio na pitanje je li se vratio u staru formu

FOTO:

27-godišnji Bruno Petković odigrao je još jednu spektakularnu europsku utakmicu u dresu Dinama. Jučerašnje rušenje norveškog prvaka Bodo/Glimta okrunio je prekrasnim škaricama u prvom poluvremenu.

Nakon utakmice svoj komentar je dao Bruno Petković, strijelac gola sjajnim škaricama. ”Jedan od najljepših mojih golova, ali više mi je važno što je bio jako bitan, rezultat je primaran. Moj gol nije.

Iskreno, prvo poluvrijeme smo dominirali, u drugom dijelu smo im dopustili previše posjeda, previše ulazaka u našu trećinu, ali nekad se dogode takve utakmice gdje trebaš patiti, možda se nekad bolje povuci, da se podigne energija, teško je trčati za protivnicima, ali postavili smo se i došli do željenog cilja. Sve je stvar karaktera, fizička sprema je ono što ti pomaže, ali kada noge ne idu, onda izvlačiš iz karaktera. Svi su dali sve od sebe.”, rekao je Petković pa komentirao je li se vratio u staru formu.

”To je na vama da odlučite, ja sam tu da ispunim zadatke svog trenera, a vi ocjenite je li dobar Petković”, dodao je Petković.

Komentari

komentara

« Povratak