BAŠ KAO I DINAMOVCI: Jesu li to Hajdukovci okrenuli leđa treneru? Traži se smjena, a prozvan je i predsjednik!

FOTO: HINA

Hajduk Split je danas imao fantastičnu priliku da dođe samo na -2 boda zaostatka za Dinamom, ali na kraju je odigran samo remi kod Lokomotive.

Lokomotiva ne samo da je u sudačkoj nadoknadi izbjegla poraz koji se činio neminovan, nego je još i mogla pobijediti, ali je Hajdukov rezervni golman Sentić spasio goste potpune blamaže. Bez obzira na to, navijači Hajduka ogorčeni su kako je momčad prosula pobjedu.

Posebno jer se nakon jučerašnjeg Dinamovog poraza u derbiju kod Osijeka očekivalo da se Hajduk pobjedom kod kluba s dna vrati u borbu za naslov. Hajdukovci su bijes izrazili na Facebook stranici kluba. Odabrali smo one najistaknutije:

“Ovo je žalosno, trenera Karoglana odmah smijeniti. Vodiš 2:0 i na kraju Lokomotiva se vrati i čak su mogli pobijediti.”

“Ovo može samo Hajduk. Baš su mi digli tlak. Vode 0:2 i onda misle da će se protivnik šetati kao oni. Nazvala bih ih svakakvih imenima koliko sam ljuta, ali ću se suzdržat.”

“Ili otkaz treneru ili okrenuti leđa upravi… Presidente, vi ste na potezu.”

“Oćemo ikada iskoristiti kiks Dinama i zašto nikad nećemo?”

“Sramite se!”

“Ekipa bez muda i karaktera”

“Sva srića sta je sudija kraj. Imat 2:0 i povuć se, pa primit dva gola to možemo samo mi. Ni prvi ni zadnji put da nam se to desilo.”

“Karoglan odlazi!”

“Da se može igrat bez trenera onda ga nitko ne bi ni plaća. Ima utakmicu pod kontrolom, dva gola prednosti, Lokomotiva ne prelazi centar i onda izvadi napadače i stavi defanzivce. Iz čista mira preseli igru u svoj šesnaesterac. Da je bilo još 3 minute izgubili bi.”

“Spali smo na jednog jedinog igrača, ali i sa tim igračem mi jednostavno nemamo vezni red nemamo igru. Sve se svelo na Livajinu individualnu kvalitetu.”

“Spavaj ti Lukša, spavaj. U zadnja dva kola si izgubio prvenstvo.”

“Ekipa bez muda i karaktera, patnja za navijače.”

Komentari

komentara

« Povratak