BEBEKU SE LOŠE PIŠE: Evo što je napravio Hrvatski nogometni savez!

FOTO:

Danas tijekom dana objavljena je snimka na kojoj se može čuti kako Ivan Bebek vrijeđa navijače Hajduka i poznatog splitskog novinara Blaža Duplančića. Vijest je prvi objavio poznati domaći portal Index.hr.

Oni su pokušali kontaktirati suca Bebeka ali bez učinka. No, sada stižu nove informacije te je HNS odlučio pokrenuti istragu koja ima za cilj utvrditi je li snimka koja kruži autentična te će, ako se pokaže da je to slučaj, poduzeti daljnje korake prema Bebeku.

“Nakon objave audio snimke suca Ivana Bebeka, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Marijan Kustić, odmah je zatražio pokretanje disciplinskog postupka protiv Ivana Bebeka, kao i hitno očitovanje o ovoj snimci od strane Ivana Bebeka te predsjednika Komisije nogometnih sudaca Brune Marića.

Hrvatski nogometni savez pravodobno će obavijestiti javnost o ishodu disciplinskog postupka protiv Ivana Bebeka”, navode iz HNS-a.

Bebeku u tom slučaju prijeti dugogodišnja suspenzija te oduzimanje UEFA-ine i FIFA-ine licencije, a pitanje je bi li se ikad mogao vratiti suđenju ako se to dogodi.

Odluka će gotovo sigurno biti donesena sutra nakon 13 sati i sastanka odgovornih tijela HNS-a, a Ivan Bebek do sutra u 12 sati mora dostaviti svoju pisanu izjavu vezanu za ovaj događaj.

Komentari

komentara

« Povratak