Beckham čestitao Ibrahimoviću na 500. golu i usput ga bocnuo zbog jedne očite mane!

FOTO:

Zlatan Ibrahimović se ovaj vikend upisao u elitno društvo napadača koji su upisali 500 zgoditaka. Od aktivnih nogometaša, to je uspjelo samo Lionelu Messiju i Cristianu Ronaldu.

Čestitka starog prijatelja

Zlatan Ibrahimović je spektakularnim golom došao do ogromne brojke od njih čak 500. Čestitke na sjajnom golu pristižu sa svih strana, a jedna od njih je i od Davida Beckhama. Slavni Becks, bivši je suigrač švedskog asa, a njih dvojica često komuniciraju putem društvenih mreža.

Beckham je Ibrahimoviću Čestitao riječima, bocnuvši ga pri tom ironično na račun sramežljivosti:

„Zlatane, htio bih ti čestitati. Pet stotina golova, kakva karijera, kakav igrač, kakvo postignuće. Bilo je zadovoljstvo igrati s tobom, bilo je zadovoljstvo igrati protiv tebe, zadovoljstvo je biti tvoj prijatelj. Pet stotina golova, čini te to jako, jako – starim! S ozbiljnije strane, čestitke. Prijatelju, na jednoj stvari moraš poraditi, na svojoj sramežljivosti. Napravi to i bit ćeš još bolji. Čestitat. Nevjerojatno!”

Ibrahimović, koji je sve samo ne skroman i sramežljiv, odgovorio je u svom stilu:

„Prijatelju, hvala ti puno! Slažem se s tobom, star sam. Poradit ćemo na mojoj sramežljivosti. To u svakom slučaju mogu unaprijediti.”

Komentari

komentara

« Povratak