BELGIJA TRAŽI NOVOG IZBORNIKA: Ova tri zvučna imena su u užem izboru!

FOTO:

Belgija je neočekivano svoj put na Svjetskom prvenstvu u Kataru završila već u grupnoj fazi. Nakon remija s Hrvatskom, izbornik Roberto Martinez se oprostio od reprezentacije.

Velike promjene

Belgija je završila svoje nastupe na ovogodišnjem Mundijalu ranije nego što se očekivalo. Mnogi nagađaju kako će uslijediti smjena generacije.

Prva promjena u reprezentaciji se već dogodila, a to je odlazak izbornika, Roberta Martineza. On je na press konferenciji nakon remija s Hrvatskom objavio kako mu je to bila zadnja utakmica na klupi Belgije.

Već su počela nagađanja o tome tko bi ga mogao naslijediti, a tri imena su ušla u uži izbor. Možda najozbiljniji kandidati su dvije nogometne legende, a to su Thiery Henry koji je bio i pomoćnik Robertu Martinezu te Vincent Kompany. Osim njih, kao mogući nasljednik Martineza spominje se i Phillipe Clement.

Inače, Roberto Martinez je vodio belgijsku reprezentaciju od kolovoza 2016. godine. Najveći uspjeh pod njegovim vodstvom Belgija je ostvarila na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, završivši na trećem mjestu.

Komentari

komentara

« Povratak