Belgijski reprezentativac: Znamo da se sve vrti oko TV prava i love, ali preferirao bih malo odmora!

FOTO:

S uvođenjem novog natjecanja Lige nacija, javilo se i nezadovoljstvo među trenerima. Naime, igrači imaju gust raspored igranja svih natjecanja, teže prate taj tempo te su zbog toga iscrpljeni i izloženi većoj mogućnosti ozljeda.

Nezadovoljni zbog utakmica Lige nacija

Jedan od nezadovoljnih trenera koji se javno o tome izjasnio jest njemački strateg Jurgen Klopp:

“Eto, moji igrači su morali još jednom otići jer igraju Ligu nacija, najbesmislenije nogometno natjecanje ikad. Mogu se samo moliti da se vrate zdravi da mogu igrati lagane utakmice u Premierligi i Ligi prvaka.”

Klopp smatra kako se igrači ne mogu dovoljno odmoriti:

“Naravno, morate pustiti igrače zbog reprezentativnih obveza, ali Liga nacija je potpuni promašaj. Ja iskreno i ne znam kako su složili taj format, znam samo da je nekakvo finale u lipnju sljedeće godine. Kao da to nije dosta uz kvalifikacije za EP. Igrači nisu roboti”.

Međutim, osim trenera oglasio se i jedan od igrača. Igrač PSG-a i belgijski reprezentativac Thomas Meunier navodi kako je premalo odmora tijekom sezone:

“Imate skupine Lige prvaka, nacionalne kupove i sada Ligu nacija. Konstantno se osjećam umorno i znam da nisam jedini. Dva do tri tjedna odmora nakon Svjetskog prvenstva je premalo. Igramo dvije utakmice tjedno. To nam ne daje dovoljno vremena za odmor i utakmice se samo gomilaju. Znamo da se sve vrti oko TV prava i love, ali preferirao bih malo odmora kako bih mogao odigrati bolje za PSG u Ligi prvaka i francuskom prvenstvu”.

ISKOMPLEKSIRANI ARGENTINAC: Sampaoli popljuvao hrvatski uspjeh u Rusiji!

TRETMAN KAKAV NIJE ZASLUŽIO NAJBOLJI NA SVIJETU: Modriću se u Realu sprema velika nepravda!?

Komentari

komentara

« Povratak