BESANA NOĆ: Kramarić klupski rekord proslavio urnebesnom snimkom s Mundijala!

FOTO:

Andrej Kramarić jučer je odigrao još jednu sjajnu utakmicu za svoj Hoffenheim i pri tom postao novi klupski rekorder.

Besana noć nakon velike utakmice

Andrej Kramarić sinoć je odigrao veliku utakmicu za svoj Hoffenheim.  Zabio je pogodak i upisao asistenciju u pobjedi Hoffenheima nad Bayer Leverkusenom 4-1. Ovim pogotkom hrvatski se napadač izjednačio sa Sejadom Salihovićem na vrhu ljestvice najboljih klupskih strijelaca s 47 golova. Ove sezone to je Kramin 14. gol, a na ljestvici strijelaca Bundeslige ispred njega su samo Lewandowski (Bayern) s 18 golova, te Jović (Eintracht) i Reus (B.Dortmund) s po 15.

„Prije svega, bravo Ishak i hvala ti. Bio je to njegov pogodak. Naravno da sam sretan o ponosan što sam novi klupski rekorder. Kada sam stigao u ovaj klub nisam ni razmišljao o tome da bi mogao postati rekorder. Osjećaj je nestvaran, sada sam u povijesnim knjigama, ali želim postići još više toga. Nastavit ću se truditi kako bi bili svi skupa još uspješniji.”, poručio je Kramarić poslije utakmice.

Koliko je Krama bio uzbuđen nakon utakmice i rekorda govori i njegova objava na Instagramu. Ondje je objavio snimku proslave gola sa Svjetskog prvenstva u Rusiji. Na objavi je Rebića uhvatio grč tijekom slavlja sa suigračima u utakmici protiv Rusije, a Krama je pri tom napisao:

„Kad nemres spavati cijelu noć pa gledaš….Hahahaha ma fešta kad te i grč uhvati!“

Komentari

komentara

« Povratak