BEZ ULJEPŠAVANJA: Zvijezda otkrila prave razloge svog odlaska u Saudijsku Arabiju!

FOTO:

Ovaj ljetni prijelazni rok su obilježili brojni poznati nogometaši koji su se odlučili svoju karijeru nastaviti u nogometno egzotičnoj Saudijskoj Arabiji.

Bez uljepšavanja stvari

Ovo ljeto među nogometnim zvijezdama veliki je trend odlazak u Saudijsku Arabiju. Ponudama bogatih Saudijaca nisu odoljela brojna poznata imena. Jedan od njih je i portugalski reprezentativac Ruben Neves, koji je prije nekoliko tjedana napustio Wolverhampton i potpisao za Al Hilal. Neves je s Al Hilalom potpisao ugovor do ljeta 2026. godine i već se priključio ekipi na početku priprema za novu sezonu.

Ovaj 26-godišnjak će u novom klubu zarađivati 350.000 eura tjedno. Za razliku od drugih zvijezda koje svoj odlazak u Saudijsku Arabiju objašnjavaju kao „uživanje u nogometu“ ili kao „inspirativan projekt“, Neves je u posljednjoj izjavi priznao pravu istinu.

„Naravno da sam došao zbog projekta koji mi je klub predstavio, ali svi znate glavni razlog. Nećemo se zavaravati. Svojoj obitelji želim omogućiti život o kojem smo uvijek sanjali, to je glavni razlog. Imam troje djece i sjajnu suprugu i moram se brinuti o njima na najbolji mogući način. Oni su moj najveći trofej.”, rekao je Neves.

Komentari

komentara

« Povratak