BIJELI SU DODALI GASA: Veliko pojačanje na korak do Hajduka!

FOTO:

Prema aktualnom stanju, mora se priznati kako je Hajduk Split najbolje odradio zimski prijelazni rok. Na Poljud su došli Nikola Kalinić, Laszlo Kleinheisler i veliki Ivan Perišić. Ovaj posljednji, koji je i naš reprezentativac, još uvijek se oporavlja od teške ozljede ali ne treba isključiti mogućnost da i zaigra na proljeće.

A ovo nije kraj što se tiče Hajduka i novih igrača. Trener Mislav Karoglan je još početkom siječnja izjavio kako se češlja tržište u potrazi za lijevim bekom. Osim toga, čini se kako dolazi novo ime što se tiče napada.

Naime, još ljetos velika želja Hajduka bio je ukrajinsko desno krilo, Oleksij Kaščuk. Međutim, dotični je ipak ostao u svom Šahtaru, ali u polusezoni je dobivao premalo prilika. Ipak, i unatoč tome uspio je postići četiri pogotka i asistenciju.

Ovih dana pojavila se informacija kako je ozbiljno zagrizao grčki PAOK, ali ukrajinski mediji pišu kako su se ipak povukli: “Čini se da su pregovori PAOK-a s predstavnicima Oleksija Kaščuka zapali u slijepu ulicu. U grčkom klubu ne žele više čekati odgovor ukrajinskog krilnog napadača jer je do zatvaranja prijelaznog roka ostalo još malo vremena. PAOK je na Kaščuka gledao kao na rotacijskog igrača za jačanje napada.

PAOK za ovu poziciju traži još jednog igrača koji će pokazati želju igrati za grčki klub i s kojim će biti lakše pregovarati. Vjerojatno sam Kaščuk nije želio otići u PAOK kako bi ponovno sjedio u rezervi, čekajući svoju priliku. Ukrajinac bi mogao prijeći u Hajduk, koji ga vidi kao igrača glavne momčadi i važan dio novog projekta”, navodi se.

Ukrajinac trenutno vrijedi 2.5 milijuna eura, ali ugovor s Šahtarom istječe ovog ljeta. Iz tog razloga može se očekivati dobar popust, a iz Hajduka se nadaju kako će dobru volju pokazati sportski direktor, dobro nam poznati Darijo Srna.

Komentari

komentara

« Povratak