Bijesni Klopp komentirao Simeoneovo odbijanje ispružene ruke, a javio se i Simeone s objašnjenjem!

FOTO:

Fantastičnu utakmicu u trećem kolu skupine B Lige prvaka su odigrali Atletico Madrid i Liverpool. Gosti iz Liverpoola su na kraju slavili s 2:3.

Mali skandal na kraju utakmice

Utakmicu Atletico Madrida i Liverpoola obilježio je i jedan mali skandal. Naime, trener Liverpoola, Jurgen Klopp, htio se na kraju utakmice rukovati s trenerom Atletica, Diegom Simeoneom. Temperamentni Argentinac očito nije bio raspoložen zbog poraza svoje momčadi, pa je odbio ruku i odjurio u svlačionicu.

Nakon utakmice, novinare je zanimalo je li Klopp bio ljut zbog Simeoneovog odbijanja ispružene ruke, na što je liverpoolov strateg bijesno odgovorio:

„Ja sam bio ljutit? Nemojte molim vas. Nisam idiot da mi stvarate takve priče. Da, htio sam se rukovati, a on nije i razumijem ga. Jasno mi je što mu se dogodilo. Simeone je emotivna osoba, ali vi niste dobra osoba kad od takve situacije želite napraviti skandal. Rekli ste da sam bio ljutit. Kad sam to točno bio ljut? Evo sad sam ljutit zbog vašeg pitanja!”

Naknadno, cijelu je situaciju komentirao i Diego Simeone. Objasnio je kako i inače ne prakticira rukovanje s drugim trenerima jer su obično nesretni zbog rezultata, a imao je i poruku za Kloppa:

„Da sam vidim Jurgena Kloppa, ne bih imao nikakav problem pozdraviti ga!”

Komentari

komentara

« Povratak