BIJESNI MESSI: “Pi*ka ti materina ćelava! Klošaru, što me je*eš?!”

FOTO:

Lionel Messi vodio je Argentinu do povijesne pobjede 2:1 na “najtežem gostovanju na svijetu”, kod Bolivije u kvalifikacijama za SP, a nakon meča pobjesnio je i urlao. Bio je to Messi kakvog nikada nismo vidjeli. (index.hr)

Poznat kao miran, tih i povučen na terenu i izvan njega, potpuno je poludio i prostačio, dok ga je desetak ljudi, suigrača i sudaca zadržavalo da se fizički ne obračuna sa suparničkim napadačem Marcelom Martinsom i Lucasom Navom, Argentincem koji je jedan od trenera reprezentacije Bolivije.

Kamere su ulovile kako Martins provocira Messija: “Glupane, ovdje si popušio šesticu”, aludirajući na poraz Argentine kod Bolivije 6:1 u kvalifikacijama za SP 2010., ali ne i ono što je kapetanu Argentine rekao sunarodnjak Nava i zbog čega je Messi potpuno poludio. Njegovu tiradu preveli su novinari sa španjolskog govornog područja:

“Pička ti materina ćelava! Šta je, klošaru?! Glupane, zašto radiš sranja?! Nećeš me jebati!” urlao je na sunarodnjaka koji radi za suparnike, čijem igraču je ovako odgovorio na provokaciju: “Kurvin sine, koji je tvoj problem?!”.

Sve ovo Messi je sasuo dok ga je mnoštvo jedva zadržavalo i tek se onda smirio.

SRAMOTAN I NEVJEROJATAN POTEZ ŠVEĐANA: POGLEDAJTE ŠTO SU NAPRAVILI NA KONFERENCIJI NAKON PORAZA OD VATRENIH

Komentari

komentara

« Povratak