BILIĆ SE JAVIO PO PRVI PUT NAKON OTKAZA I IMA POSEBNU PORUKU: ‘Jako sam razočaran i tužan, ali…’

FOTO:

Bilić se sada javno oglasio prvi put nakon otkaza, a učinio je to pisanom izjavom za Daily Mail. Hrvatski strateg, Slaven Bilić, dobio je u srijedu otkaz u West Bromwich Albionu i to, kako su naveli engleski mediji, ne zbog loših rezultata već zbog sukona sa sportskim direktorom kluba, prenosi net.hr.

Bilić se sada javno oglasio prvi put nakon otkaza, a učinio je to pisanom izjavom za Daily Mail. “Jako sam razočaran odlaskom iz West Bromwich Albiona, ali čast mi je što sam potpuno predano vodio ovaj jedinstveni klub. Želim se iskreno zahvaliti svim igračima, vrijednom trenerskom timu i našem predanom osoblju”, započeo je tako Bilić i nastavio.

“Nevjerojatno sam ponosan na naš prošlosezonski plasman u Premierligu, ali mi je jako žao što nas naši navijači nisu mogli bodriti s tribina po povratku u prvu ligu. Meni i mom trenerskom timu je čast što smo imali privilegiju raditi za klub koji ima tako posebne navijače, stalno su bili uz nas u godini koja je teška za cijelo čovječanstvo. Vjerujem da bi navijači uživali u nekoliko naših izvrsnih nastupa u kojima je momčad pokazala nevjerojatnu glad za uspjehom”, navodi Bilić.

Bivši izbornik tvrdi kako je veoma tužan zbog svega, ali da ipak odlazi uzdignute glave.

“Tužan sam što nije sve ispalo onako kako smo željeli. Odlazim uzdignute glave s prekrasnim uspomenama koje ću zauvijek čuvati. Žao mi je što se na stadionu ne mogu oprostiti od vas onako kako bih trebao. Klubu želim sve najbolje u budućnosti”, zaključio je Bilić.

Komentari

komentara

« Povratak