BILO JE I VRIJEME: Damir Krznar otkrio kad će u Dinam doći novi stoper!

FOTO:

Trebalo bi dobro prokopati povijest Dinama kako bi se pronašla alarmantna situacija poput ove danas. Naravno, pod tim mislimo na nevjerojatno velik broj ozljeda u ekipi hrvatskog prvaka koji se zbog toga mora krpati u narednim utakmicama.

Dinamu trenutno nedostaju Rasmus Lauritsen i Dino Perić, a lakše je ozlijeđen i Josip Šutalo. Jedini zdravi i pouzdani stoper u Dinamovu kadru je Kevin Theophile-Catherine i u Maksimiru se užurbano traži još jedan igrač koji bi popunio tu poziciju.

Najzainteresiraniji su u Dinamu bili za Erika Sviatčenka iz Midtjyllanda, za kojeg je Dinamo poslao ponudu od 2.2 milijuna eura. Kapetan danske momčadi želio je doći u Maksimir i s njim je načelno sve dogovoreno, no danski klub nije ga želio prodati i taj posao je, barem zasad, propao. U međuvremenu su francuski mediji objavili da je Dinamo zainteresiran i za Maximea Le Marchanda.

Francuski mediji pišu da bi se Le Marchand najradije vratio u Ligue 1 i čekao ponudu iz te lige. Ako bi ona izostala, onda bi prihvatio Dinamovu, ali o tome još nema nikakvih informacija.

“Intenzivno radimo na pronalasku stopera. Kroz dan-dva ćemo imati rješenje”, rekao je Krznar na današnjoj presici.

Što mislite, koga bi Dinamo trebao dovesti u narednim danima?

Komentari

komentara

« Povratak