BILO JE I VRIJEME: Dinamo pronašao novog lijevog beka!?

FOTO:

Aktualni hrvatski prvak Dinamo Zagreb još uvijek ima problema na nekim pozicijama, prije svega na poziciji lijevog beka gdje trener Ante Čačić često koristi novopridošlog veznjaka Robeta Ljubičića.

No, čini se kako bi napokon jedan poznati lijevi bek trebao zakrpati tu poziciju. Ugledni njemački novinar Manuel Veth donosi intrigantnu vijest o tome kako bi Dinamo rješenje svojih problema na lijevoj strani obrane mogao potražiti u američkom MLS-u.

Naime, Veth piše kako je engleski Leeds zainteresiran za Kaija Wagnera, 25-godišnjeg njemačkog lijevog beka koji igra u MLS-u za Philadelphiju Union. Isti novinar, koji je suradnik Transfermarkta, navodi kako su za igrača zainteresirani i Dinamo te Benfica.

Wagner je prošao tri nogometne akademije u Njemačkoj. Najprije je bio u Ulmu. Od tamo je prešao u Augsburg, a onda i u Schalke gdje je igrao za drugu ekipu slavnog njemačkog kluba. Za njih je upisao 33 nastupa.

Transfermarkt njegovu vrijednost procjenjuje na tri milijuna eura, a američki mediji drže ga jednom od najvećih klupskih zvijezda. Ove sezone je u 24 prvenstvena nastupa imao pet asistencija, Philadelphia drži treće mjesto ljestvice.

Wagner igra na poziciji koja je najproblematičnija u Dinamu. Podsjetimo, Plavi su na zimu iz Osijeka doveli Petra Bočkaja za 2.7 milijuna eura te se činilo kako su dugoročno riješili taj problem. Ipak, problemi u fazi obrane stavili su ga u drugi plan.

Komentari

komentara

« Povratak