BILO JE I VRIJEME: Domagoj Vida potpisuje za talijanskog velikana!?

FOTO:

Hrvatski reprezentativni branič i igrač Bešiktaša, Domagoj Vida, jedan je od najtraženijih nogometaša danas. Sve je izvjesnije kako pouzdani stoper broji svoje posljednje dane u Turskoj.

Turski nogomet našao se na udaru zbog koronevirusa pa će tako tamošnji klubovi morati u obaveznu štednju. Jedan od klubova svakako je Bešiktaš. Vida je po sezoni imao 3 milijuna eura, a klub je na plaće trošio oko 60 milijuna eura godišnje. I sada se taj iznos mora srezati na čak pola.

Turci navode kako Vida nije želio potpisati smanjenje ugovora i odlazak je praktički gotova stvar. Turski i talijanski mediji tako pišu da će Domagoj uskoro otići prema Italiji gdje bi trebao pojačati velikana iz Rima, to je AS Roma.

Prije se pisalo o golemom interesu iz engleskog Premiershipa, a zatim su stigle priče iz talijanske Serie A. Nešto se spominjala i Španjolska. Prodajom Vide Turci bi uštedjeli preko 10 posto svog novog godišnjeg budžeta, a uz to bi i zaradili dobar novac kojim bi pokrili to što je dvije godine proveo u klubu. Tako bi Vida uskoro trebao potpisati za Romu i povećati brojnu hrvatsku koloniju u Italiji.

POČINJE SPEKTAKL: IVICA OLIĆ POSTAJE TRENER EUROPSKOG VELIKANA!?

JE LI OVO ŠALA? Mandžukića zove klub iz HNL-a!

JE LI OVO ŠALA? MANDŽUKIĆA ZOVE KLUB IZ HNL-A!

KAKAV CAR: Tudor zanimljivo opisao problem Hajduka…

Komentari

komentara

« Povratak