BIO BI TO KONAČNI KRAJ BARCE: Evo što se sprema katalonskom divu!

FOTO:

Da je Barcelona u golemim financijskim problemima to već cijeli nogometni svijet dobro zna. Dug ide i preko milijardu eura pa je zaista čudno čitati razne špekulacije o dolascima novih igrača za koje treba platiti masne odštete, a tu je i plan novog Nou Campa.

No, Barca bi u narednim mjesecima mogla doživjeti još jedan šamar osim financijske krize koja trese klub. Naime, španjolski mediji pišu kako Ansu Fati još uvijek ne želi potpisati novi ugovor s Barcelonom. Njegov aktualni ugovor traje do ljeta 2022. godine, a onda, poput Messija, može otići u neki drugi klub potpuno besplatno.

Bio bi to veliki šok za upravu kluba jer su se nedavno ‘pohvalili’ kako su odbili čak 150 milijuna eura za njega. Fatijev menadžer je poznati Jorge Mendes i on traži kraći ugovor za svog klijenta dok ga Barcelona želi vezati dugogodišnjim ugovorom. Mendes inzistira na samo dvogodišnjem ugovoru i to ne odgovara Barci.

Razlog je u tome što Barcelona trenutno ne može ponuditi visok ugovor, pa Mendes želi da njegov klijent dođe u situaciju da uskoro pregovara i za veći ugovor. Također, Barcelona se i dalje nalazi u financijski teškoj situaciji te smatraju da je prerizično obvezati se na dugu vjernost u ovom trenutku.

Također, klub je i za Fatija predložio odštetnu klauzulu od milijardu eura, ali Mendes ne želi ni čuti za to. Smatra kako klauzula treba biti velika, ali opet dovoljno razumna da privuče interes drugih klubova.

Ovaj mladi supertalent zablistao je sinoć u pobjedi protiv Valencije gdje je postigao i pogodak…

Komentari

komentara

« Povratak