BIO BI TO PUN POGODAK: Evo tko bi se mogao vratiti u Hajduk!

FOTO:

Hajduk Split je nakon dugo vremena napravio sjajan prijelazni rok. Bijeli su doveli Livaju, Kalinića, Fossatija i Kačaniklića. Gotovo svi su već pokazali kako se na njih može računati do kraja ove sezone.

Bijeli su i dalje u igri kada je u pitanju Kup, dok u prvenstvu zaostaju nestvarnih 17 bodova za trećeplasiranom Goricom, a upravo to mjesto vodi u Europu. No, zato Hajduk može preko Gorice do Europe. Taj susret na rasporedu je 16. ožujka.

No, zato se zahuktala priča oko jednog mladog veznjaka koji bi uskoro mogao napraviti veliki povratak u Split. Radi se o 23-godišnjem Andriji Baliću koji trenutno igra za slovački klub Dunajska Strada. Je li mladi Andrija bio žrtva pritiska zbog nadimka ‘Baby Pirlo’?

“Nije mi bio pritisak, bila mi je čast da me uspoređuju s igračem top klase, ali morao sam raditi na svom imenu, stvarati Andriju. U Hajduku sam se brzo etablirao u prvoj momčadi, ali i prije sam imao ponuda, već sa 16 godina iz Engleske, kasnije i iz Španjolske, gdje sam ja i htio otići, ali Hajduk je sve te ponude odbijao. Kasnije kad ja nisam negdje htio otići, oni su prihvatili, bilo je tu čudnih događaja, ali sada ne bih o tome”, otkrio je u razgovoru za Sportklub te je odgovorio na pitanje bi li se vratio u klub kada bi dobio ponudu:

“Pa čujte, teško mi je na to odgovoriti, puno stvari igra ulogu, ali sigurno je da bih razgovarao i da bih razmotrio tu ponudu. Bi li do toga došlo, teško je reći. Moja je želja vratiti se u Hajduk svakako, je li to za dvije godine, ili na kraju karijere, svakako imam želju. Jednog daa…”, poručio je.

Komentari

komentara

« Povratak