BIO BI TO SPEKTAKULARAN POTEZ: Evo koga Simone želi vidjeti u Atletico Madridu!

FOTO:

Argentinski stručnjak, Diego Simeone, radi fantastičan posao na klupi španjolskog prvoligaša Atletico Madrida. Prošle sezone osvojili su naslov prvaka Španjolske, a i ove su sezone pravi favoriti da odu do kraja u La Ligi.

Gotovo pa sigurno najbolji potez uoči sezone bio je dolazak čudesnog Luisa Suareza koji je za svega sedam milijuna eura došao u Atletico iz raspadnute Barcelone. Urugvajac je prošle sezone postigao čak 21 gol i bio je najbolji igrač Madriđana.

A čini se kako Diego Simeone želi dodatno pomrsiti račune Barceloni. Naime, trener Atletico Madrida priznao  je kako je pokušao dovesti Messija u svoj klub:

“Nisam zvao Lea, ali jesam Luisa da ga pita kako je i sviđa li mu se ideja te postoji li i najmanja mogućnost da dođe u Atletico. Sve skupa trajalo je tri sata, PSG je već ranije odlučio da će ga dovesti”, priznao je Simeone pa nastavio:

“Nikad se nije pojavila šansa da surađujem s Messijem. Prije odlaska u PSG bio je u Barceloni, a ja u Atleticu, a nismo se ni susreli kao igrači u nastupima za argentinsku reprezentaciju.”

Mnogi španjolski novinari protumačili su ovo kako će Diego opet pokušati uoči sljedeće sezone jer Messi baš ne izgleda sretno u Parizu…

Komentari

komentara

« Povratak