BIO BI TO VELIKI UDARAC: Glavni adut Dalića se oprašta od Hrvatske!?

FOTO:

Vrlo brzo nakon ispadanja od strane Španjolske na Euru krenule su priče o mogućim odlascima iz reprezentacije Hrvatske. No, zasad još uvijek nema potvrda kako će se netko oprostiti od Vatrenih.

Vjeruje se kako Luka Modrić, Ivan Perišić, Dejan Lovren i ostali još žele odraditi Svjetsko prvenstvo u Kataru, a onda bi neki od njih rekli zbogom reprezentaciji. Neki naši mediji prije nekoliko dana prenijeli su kako o oproštaju trenutno razmišlja samo Milan Badelj, veznjak Genoe.

No, Marca je danas lansirala veliku vijest koja bi mogla promijeniti puno toga. Najčitaniji španjolski list tu u prvi plan stavlja kapetana Hrvatske: “Luka Modrić debitirao je za Hrvatsku 2006., sa samo 20 godina. Danas mu je 35 i nedodirljivi je vođa Balkanaca, koje je vodio do najvećeg uspjeha u povijesti, svjetskog srebra 2018. Njegova posvećenost Hrvatskoj je neupitna i cilj mu je bio da prestane igrati za reprezentaciju nakon SP-a 2022.

Međutim, Modrićeva situacija je specifična. Produljio je ugovor s Realom do ljeta 2022., a SP je pola godine kasnije. Veliko je pitanje što će Modrić raditi tih šest mjeseci od predviđenog kraja karijere do SP-a na kojem se planirao oprostiti od Hrvatske.

Nemali je broj onih u Realu koji su tražili od Modrića da odustane od ispunjavanja domoljubnih dužnosti, ali on ni ne pomišlja na to. Za pravo mu daje to što je pokazao da istovremeno igra sjajno za Real”, piše Marca.

Što mislite, je li u redu od Real Madrida tražiti tako nešto?

Komentari

komentara

« Povratak