BIO BI TO VELIKI UDARAC ZA DINAMO: Ugledni europski klub želi Mišića!

FOTO:

Aktualni hrvatski prvak Dinamo Zagreb ovog ljeta ostao je bez nekoliko ključnih igrača. U klubu više nema Josipa Šutala, Dominika Livakovića i Luke Ivanušeca, trojca bez kojeg je bilo nemoguće zamisliti prvih 11 Modrih.

Uvelike se pričalo kako će Maksimir napustiti i Bruno Petković, ali dolaskom Sergeja Jakirovića za trenera čak je promoviran u kapetana pa su se zbog toga utišale priče o odlasku. Iako je nedavno nekadašnji strateg Dinama, Nenad Bjelica, kazao kako ima saznanja o njegovom transferu u jedan poznati europski klub.

Ipak, navijači Dinama će strepiti u narednim satima. Naime, turski novinar Yagiz Sabuncuoglu objavio je kako je tamošnji velikan Fenerbahče zainteresiran za Josipa Mišića!

Turi su očito zadivljeni s onim što Dinamo ima u svojim redovima pa će tako pokušati upecati veznjaka Mišića. Međutim, Germanijak.hr tvrdi kako sjajni veznjak nije na prodaju te kako Dinamo uopće ne želi pregovarati o eventualnoj prodaji.

A poveznica s Fenerbahceom je Mario Branco, bivši sportski direktor Hajduka, koji je odnedavno sportski direktor Fenerbahcea. A bio je i sportski direktor PAOK-a kad je tamo igrao Josip Mišić.

29-godišnji Josip Mišić trenutno vrijedi 4,5 milijuna eura prema uglednom portalu Transfermartku…

Komentari

komentara

« Povratak