BIO JE ČUDESAN TALENT: Odrekao se nogometa i gradi karijeru u drugom sportu!

FOTO:

Kada nekome spomenete Hatem Ben Arfu u nogometnoj raspravi onda će se većina s golemim osmijehom sjetiti ovog nekada supertalentiranog ofenzivnog veznjaka.

Profesionalnu karijeru započeo je u Lyonu da bi kao 21-godišnjak ostvario veliki transfer u Olympique Marseille za 12 milijuna eura. Još će igrati za Newcastle, Hull City, OGC Nice, PSG, Real Valladolid, Bordeaux i Lille. Tu je i 15 nastupa za francusku reprezentaciju, ali bez većih uspjeha.

Ben Arfa je bio nogometaš kojem su predviđali zaista veliku karijeru, a također se znalo pričati kako će jednog dana nositi dres Real Madrida ili Barcelone. Najviše je vrijedio 15 milijuna eura ako je vjerovati Transfermarktu. Uzeo je i 15 klupskih trofeja, pamti se osvajanje U17 Eura s Francuskom, ekipa u kojoj su još bili Benzema, Nasri, Menez…

Danas ima novu karijeru. Odrekao se nogometa i igra padel na profesionalnoj razini. “Ben Arfa ne radi ništa više osim toga. Svaki dan igra padel”, piše Le Parisien. Dosad je ove godine odigrao 70 turnira u padelu, a na svjetskoj ljestvici padela zauzima 1342. mjesto.

Komentari

komentara

« Povratak