BIO JE FACA U PREMIERSHIPU, A SADA NE MOŽE NAĆI KLUB: “Nitko me ne želi, djeca mi se rugaju…”

FOTO:

Početkom godine proslavio je 29. rođendan ali njegova karijera kao da je gotova. U pitanju je nekada slavni vezni igrač Jack Wilshere koji trenutno nema klub. Posljednji angažman imao je u drugoligaš Bournemouthu.

Nekada je vrijedio preko 30 milijuna eura te je bio velika zvijezda londonskog Arsenala. Također je prošao sve engleske selekcije u reprezentaciji. No, sada je daleko od navedenih pothvata, ali je i dalje u godinama kada bi dugo mogao igrati ozbiljan nogomet. Usprkos tome što mu je tek 29 godina te ima 260 utakmica na vrhunskom nivou i 34 nastupa za reprezentaciju Engleske, već mjesecima nema klub.

Dok cijela Engleska bruji o prijelaznom roku, a igrače s daleko lošijim referencama od Wilshereovih opsjedaju menadžeri, njegov mobitel ne zvoni. Nema nikakvih ponuda, trenira sam i kategorički odbija tvrdnje da je to zato što je sklon ozljedama.

“Zadnju ozljedu pretrpio sam u siječnju 2020. Mnogi me na to pitaju kako sam onda za gotovo dvije i pol godine u West Hamu, od ljeta 2018. do prosinca 2020., odigrao samo 19 utakmica. Odgovaram im ono što je činjenica: većinu tog vremena bio sam spreman, ali me treneri nisu stavljali u momčad.”

Wilshere otkriva što mu najteže pada: “To što mi zbog teške situacije u mojoj karijeri zadirkuju djecu u školi, rugaju im se da me nitko ne želi. Tako me sin pita: ‘Zašto te nijedan klub neće?’ Što da mu odgovorim na to?”

Komentari

komentara

« Povratak