BIO JE I U DINAMU: Dinko Horkaš nakon Bugarske ide u Škotsku!?

FOTO:

Bivši igrač zagrebačkog Dinama, 25-godišnji, Dinko Horkaš, napravio je fantastičan potez kada je iz Zagreba u ljeto 2022. godine otišao u Bugarsku gdje je potpisao za Lokomotiv Plovdiv.

Dinko je u dresu tog bugarskog prvoligaša upisao 52 puta te je pritom 20 puta ostavio mrežu netaknutom. Zanimljivo, Horkaš ima više nastupa samo za nekadašnju drugu momčad Dinama gdje je upisao čak 68 nastupa igrajući drugu ligu. No, nastup za prvu momčad nažalost nije dočekao.

A zašto je odlazak u Bugarsku ispao kao jackpot? Prije svega zato što je Horkaš nedavno proglašen za najboljeg vratara bugarskog prvenstva te mu je cijena na Transfermarktu porasla na 1.2 milijuna eura. No, od veljače se našao u problemima.

Naime, kako Horkaš nije želio potpisat novi ugovor s Lokomotivom, našao se u drugom planu te je sada rezervni vratar. Ipak, čini se kako je pronađen spas odnosno njegova nova destinacija.

Bugarski mediji, vodeći se za objavom njegova menadžera Darka Alegića, koj je objavio fotografiju iz Škotske, da će njegova sljedeća destinacija biti upravo Škotska, da je Horkaš sve već dogovorio s novim klubom, čije ime još nije otkriveno. Tragom te vijesti Germanijak.hr je kontaktirao i samog Dinka, koji je kratko rekao:

“Istina je da nisam potpisao niti za jedan klub ugovor, niti ću ga potpisati prije nego završe prvenstva. Agent i ja smo dogovorili da nam je cilj kvalitetan klub u jačoj ligi od bugarske i klub koji će igrati europska natjecanja. Želim iskorak u europskim natjecanjima! To su, naravno, moje želje, a vidjet ćemo u lipnju što će biti.”, kazao je Horkaš.

Otkriveno je kako je jedan od kluba Hearts…

Komentari

komentara

« Povratak