Bio je kandidat za preuzimanje Rijeke, sad je našao posao u Mađarskoj

FOTO:

Dean Klafurić trenerski posao nastavlja u Mađarskoj gdje preuzima momčad Honveda. Na mjestu trenera prve momčadi naslijedio je Škota Tama Courtsa, s kojim je Honved osvojio 13 bodova u uvodnih 12 kola mađarskog prvenstva.

Još u ljeto spominjao se kao moguće rješenje za probleme Rijeke koja je otpustila trenera Dragana Tadića zbog loših rezultata. Tadić je Rijeku preuzeo 20. lipnja nakon odlaska Gorana Tomića, no presudili su mu loši rezultati u prvenstvu te ispadanje iz Europe pa je već sredinom kolovoza klub tražio novog stratega. Pisalo se da bi to mogao biti Klafurić.

Karijeru je započeo kao izbornik ženske reprezentacije, a nakon toga je vodio Goricu. Prije četiri godine vodio je poljsku Legiju, s kojom je osvojio duplu krunu. Ipak, dobio je otkaz nakon ispadanja iz kvalifikacija za Ligu prvaka. Prošle sezone je kratko vodio Slaven Belupo, a sad će pokušati podići Honved.

“Sretan sam što mogu biti dio obitelji Honveda, a tu ne mislim samo na klub nego i na navijače. Poznajem Honved, on je jedan od mađarskih klubova s najvećom tradicijom, i mislim da je još uvijek jedna od velikih momčadi. Radit ću na tome da dođemo do dobrog rezultata. Važno je da naš nogomet bude organiziran i učinkovit, moramo igrati igru koja će zaslužiti i pljesak navijača”, rekao je Klafurić na predstavljanju.

Komentari

komentara

« Povratak