BIO JE STRAŠAN POTENCIJAL: Bivši francuski reprezentativac se potukao s trenerom pa ga potjerali iz kluba!

FOTO:

Veliki broj fanova Football Managera sjećaju se one inačice iz 2007. godine kada je izašao famozni FM 2008. Mnogi smatraju kako je upravo taj manager bio najbolji, a među wonderkidsima bio je tada 17-godišnji Mamadou Sakho kojeg ste jednostavno morali uzeti na početku svoje karijere.

Sakho je rođen u Parizu, a prve korake započeo je u niželigašu Paris FC-u da bi se kao 12-godišnjak prebacio u puno poznatiji PSG. Od 2007. do 2013. godine za PSG je upisao čak 201 nastup, ali je 2013. godine transferiran u Liverpool za 19 milijuna eura. Tamo je bio sve do siječnja 2017. kada ga prvo šalju na posudbu u Crystal Palace koji će ga potom na ljeto iste godine otkupiti za čak 28 milijuna eura. Nakon te avanture vratio se u Francusku gdje je potpisao za Montpellier 2021. godine čiji je bio član sve do jučer!

Zašto? E pa francuski branič napustio je klub nakon fizičkog sukoba s trenerom Michelom Der Zakarianom (60). L’Equipe je otkrio kako je do tučnjave došlo na prošlotjednom treningu francuskog prvoligaša. Der Zakarian nije dosudio prekršaj na Sakhu, zbog čega je nogometaš ljutito napustio teren.

Armenski stručnjak rekao mu je da neće on odlučivati kada će i kako trenirati. Sakho mu je odgovorio kako se dobro ponašao unatoč tome što ima malu minutažu ove sezone. Francuz je u devet utakmica dobio svega šest minuta. De Zakarian je navodno Sakha nazvao plačljivcem, nakon čega je on izgubio živce, primio trenera za ovratnik te su obojica završila na podu svlačionice. Pritom je navodno pukla Der Zakarianova ogrlica, što ga je dodatno naljutilo.

Der Zakarian za L’Equipe nije želio komentirati incident. S druge strane, Sakho je poručio kako nije odgovaran za incident i izjavio da je sukob razlog njegova prijevremenog raskida ugovora s Montpellierom. U klubu je bio od studenog 2021., a ugovor mu je istjecao na kraju sezone. Prema podacima Transfermarkta, ukupno je upisao 49 nastupa, jedan pogodak i jednu asistenciju.

Komentari

komentara

« Povratak