BIO JE TO LOŠ POTEZ: Pogledajte što je danas napravio Hajduk!

FOTO:

Hajduk Split ponadao se kako će njegovi talentirani klinci dobiti potrebnu minutažu u Hrvatskom Dragovoljcu, ali to se nije dogodilo.

Tonio Teklić i Dino Skorup nisu prošle nedjelje bili u zapisniku susreta na Šubićevcu gdje je njihov klub Hrvatski dragovoljac poražen 2:6, a razlog je najavljeni odlazak iz Sigeta. Krajem lipnja Teklić i Skorup došli su u Hrvatski dragovoljac na jednogodišnju posudbu iz Hajduka, međutim poslije pet prvenstvenih kola suradnja se prekida i Hajdukov dvojac trebao bi sljedećih dana preseliti iz Sigeta na Šubićevac.

Nova je posudba već pripremljena, očito je procjena da će igrači Bijelih više napredovati u Šibeniku. Hrvatski dragovoljac posljednjeplasirana je momčad HNL-a sa svih pet poraza na startu, a Teklić je pritom igrao četiri utakmice u ulozi prvotimca, dok je Skorup upisao tri nastupa od kojih je jednom bio u početnoj postavi.

Tri igrača je krajem lipnja Hajduk posudio Hrvatskom dragovoljcu, a nakon dva mjeseca više nijedan neće stanovati u klubu iz Sigeta. Mark Bushaj već je prošlog tjedna napustio Dragovoljce otišavši na posudbu u drugoligaša Croatiju iz Zmijavaca. Podsjetimo, Hajduk u petak stiže u Kranjčevićevu na prvenstveni ogled s Dragovoljcem, prenose Sportske novosti.

Komentari

komentara

« Povratak