Bio je velika želja Mamića, a sada je potpisao ugovor života!

FOTO:

Darko Milanič, trener kojeg je Zdravko Mamić htio dovesti u Dinamo umjesto Ante Čačića, ima novi klub. Postao je trener Baniyasa iz Ujedinjenih Arapskih Emirata i potpisao je najbogatiji trenerski ugovor u karijeri.

Prije godinu dana je Mamić, bjegunac od hrvatskog pravosuđa, sve dogovorio s Milaničem, ali se kasnije uprava Dinama pobunila i odlučila suprotstaviti Mamiću. Antolić i društvo ostavili su Čačića na klupi, a Milanič je otišao u ciparski Anorthosis, gdje se zadržao samo pet utakmica.

“U dogovoru s predsjednikom i upravom sam pripremio Milaniča da bude novi trener. Bio je ovdje kod mene i brata, dogovorili smo se, čak je gledao posljednju utakmicu u sezoni u Zagrebu. E, onda taj Antolić pošalje ljudima sliku Milaniča s dresom Partizana i kreće priča kako Mamići hoće da četnik vodi Dinamo?! On i taj neki njegov Leopard su od gospodina Milaniča napravili da je četnik i da četnik ne može voditi Dinamo. Ja sam i dalje bio snažan i mogao sam ga postaviti za trenera, ali kako sam vidio tu bezočnu laž i što ona znači, odustao sam”, prepričao je Mamić. Upravo je tada počeo sukob Mamića i Antolića nakon kojeg su obojica potjerana iz Dinama.

Milanič, nekadašnji branič Partizana, ranije je vodio Maribor u dva navrata te Primorje, Goricu, Sturm, Leeds, Slovan i Pafos.

Komentari

komentara

« Povratak