BIO JE VELIKA ZVIJEZDA I ČLAN ENGLESKE: Sada nema klub i nudi se Barceloni!

FOTO:

Sjećate li se silnih hvalospjeva na račun Jesse Lingarda kada je dotični bio najavljen kao čudo od djeteta u Manchester Unitedu? Sve to događalo se dok je na Old Traffordu bio legendarni trener Sir Alex Ferguson.

Iako je Lingard upisao čak 232 nastupa u dresu Manchester Uniteda, mora se priznati kako ipak nije ispunio pravi potencijal. Na vrhuncu karijere vrijedio je i 40 milijuna eura, a posljednje dobre partije pružao je u dresu West Ham Uniteda. Bez kluba je već pola godine nakon što je napustio Nottingham Forest.

Ipak, to bi se uskoro moglo promijeniti. Naime, ESPN Deportes lansirao je pomalo senzacionalnu vijest kako se Lingard ponudio Barceloni! Teško je vjerovati da će Barcelona uzeti igrača koji je potpuno izvan natjecateljske forme, ali i igrača koji nije poznat po radnim navikama.

Prošle je godine ispričao kroz koje je probleme prolazio. Ispričao je kako su na njega utjecale kritike navijača, a situaciju je pogoršala depresija njegove majke, zbog koje se morao brinuti za svoju mlađu braću i sestre.

“Počeo sam piti svake večeri prije spavanja. Kad se danas toga prisjetim, razmišljam što mi je sve to trebalo. Ali morao sam nekako otupiti bol. Htio sam zaboraviti što mi se događa u životu, ali alkohol zapravo pogorša stvari deset puta.

Dosta su me kritizirali, a već sam bio dovoljno utučen. I onda sam takav morao igrati utakmice. Htio sam ostati svoj, šaliti se sa suigračima i tako to… Ali na mene je utjecalo sve to”, rekao je Lingard u podcastu A Diary of a CEO.

Komentari

komentara

« Povratak