BIVŠA ŽENA SLAVNOG NOGOMETAŠA: “Za njega sam prešla na Islam, a on me ostavio zbog influencerice…”

FOTO:

Rita Johal, bivša supruga Riyada Mahreza, zvijezde Manchester Cityja, tvrdi da je slavni nogometaš okrenuo leđa njoj i obitelji nakon što je potpisao ugovor s Cityjem vrijedan više od 186.000 eura tjedno, piše index.hr.

“Ne znam kako je drugima, ali preseljenje u drugi klub promijenilo je mog muža. Riyadu je slava udarila u glavu”, rekla je u intervjuu za britanski The Sun.

“No, karijera nogometaša je kratka. Trebali bi ostati prizemni i odani onima kojima je stalo do njih, čak i kad odu u veći klub, jer kad sve to završi, onda će vidjeti tko je ostao uz njih”, istaknula je.

Ispričala je kako je zbog Riyada prešla na islam, prestala piti alkohol te se odlučila posvetiti mirnom životu, no da se on prema njoj počeo ponašati hladno kad je prešao u Manchester City. Ubrzo ju je ostavio i zaručio se s influencericom Taylor Ward.

“Ne mrzim ga, to je prejaka riječ, no šokirana sam i tužna zbog onog što mi je učinio. Iznenada me ostavio, pravdajući se velikim pritiskom u novom klubu, a sad paradira okolo bez ijedne brige na svijetu”, rekla je.

Riyad i Rita upoznali su se u Londonu 2014. te su se vjenčali četiri mjeseca kasnije. Zajedno imaju dvije kćeri: Inayu i Aylu.

“Voljela sam ga, promijenila sam se zbog njega. Promijenila sam vjeru. Prestala sam piti jer on nije pio. Voljela sam njegove vrijednosti. Htjela sam da vodimo čvrst obiteljski život. Htjela sam da budemo snažni zajedno, kao moji roditelji, a i on je to htio”, priča Rita.

Neko vrijeme su tako i živjeli, a sve se, tvrdi Rita, promijenilo kad je prešao u Manchester City.

“Pažljivi i skromni Riyad je nestao. Počeo je vjerovati u svoju veličinu. Imao je oko sebe ljude koji su mu sve povlađivali, počela sam uviđati da se promijenio. Prestao me pitati kako sam provela dan. Mislim da sam postala dosadna žena kod kuće, a on je imao taj glamurozni život. Samo me počeo ignorirati. Kad bih ga pitala u čemu je problem, govorio je da je pod stresom zbog nogometa”, ispričala je.

2019. godine se iselio iz obiteljske kuće.

“Jednog dana je samo otišao u hotel. Samo je ostavio obitelj. Molila sam ga da se vrati, a on je govorio da ne može zbog stresa. Istina je da mu je bilo dosadno. To mi je bilo grozno. Njegovi fanovi su me maltretirali na internetu, osjećala sam se kao propalitet”, zaključila je Rita.

Inače, Riyad je u veljači prošle godine započeo vezu s influencericom Taylor Ward, kćeri bivšeg nogometaša Ashleyja Warda. Ona se u prosincu uselila u njegov luksuzni stan, a ove godine su kupili kuću vrijednu dva milijuna funti u britanskom Cheshireu.

Komentari

komentara

« Povratak