BIVŠA ZVIJEZDA JUVENTUSA POSTAJE BOKSAČ? Ovako izgleda njegov trening!

FOTO:

Felipe Melo, bivši igrač Juventusa i jedan od najkontroverznijih nogometaša uopće, ponovno je iznenadio svoje fanove na društvenim mrežama.

Nakon što je nedavno sudjelovao u javnoj prepirci s Giorgiom Chiellinijem, sada je svoj najjači adut iz nogometnih dana, agresivnost na terenu, odlučio usmjeriti u drugi sport.

Barem se tako čini prema objavi u kojoj je pokazao kako trenira u boksačkim rukavicama i opisom dao naslutiti kako bi mogao započeti karijeru u drugom sportu.

Melo trenutno igra u Palmeirasu, a treningom koji je objavio oduševio je fanove. Mnogi su mu poručili da bi što prije trebao organizirati neki boksački meč i pokazati koliko zna.

Podsjetimo, Felipe je karijeru započeo u Flamengu, a član Juventusa postao je u ljeto 2009. godine kada je iz Fiorentine došao za čak 25 milijuna eura. No, tamo se zadržao samo dvije godine pa je otišao u Galatasaray na dvogodišnju posudbu. Turski velikan potom ga je otkupio.

BROJNE PONUDE: EVO GDJE BI DANIJEL SUBAŠIĆ MOGAO NASTAVITI KARIJERU, EUROPSKI VELIKAN I KULTNI ENGLESKI KLUB GA ŽELE U SVOJIM REDOVIMA!

Komentari

komentara

« Povratak