BIVŠA ZVIJEZDA LIVERPOOLA U NOVOM SPORTU: „Nedostaje mi napetost!“

FOTO:

Bivši nizozemski reprezentativac i igrač Liverpoola, nogometnu je karijeru završio 2018. godine. Ipak, čini se kako mu nedostaju sportska uzbuđenja.

Sasvim novi sport

Nizozemac Dirk Kuyt nogometnu je karijeru završio 2018. godine, no nije odustao od bavljenja sportom. Uz nogomet je ostao vezan kao TV analitičar, a sada se sprema za aktivnu karijeru u kickboxingu. Taj je sport počeo trenirati odmah po završetku nogometne karijere, a već se okušao i na amaterskim turnirima posvećenim igračima starijim od 35 godina. Sada, smatra da je spreman i za ozbiljnija natjecanja.

„Kao bivši nogometaš znam kako je biti na stadionu. Prošle su otprilike četiri godine otkako sam prestao igrati nogomet. I naravno da mi nedostaje ta napetost i ta borba da dobijem utakmicu. Tražit ću ih u ringu.“, rekao je Kuyt koji se trenutno sprema se za svoj debitanski nastup u ringu.

„Bavio sam se mnogim drugim sportovima, poput tenisa, padde tenisa i fitnesa. Ipak, ulazak u ring za mene je nova stvar, novi izazov!”, dodao je nekadašnji igrač Liverpoola, koji je za Nizozemsku skupio preko 100 nastupa i postigao 24 pogotka.

Podsjetimo, Kuyt je osim za Liverpool igrao i za Utrecht, Feyenoord, Fenerbahce i Quick Boyse.

Komentari

komentara

« Povratak