Bivša zvijezda Milana: “Spreman sam vratiti se, Maldini to već zna…”

FOTO:

Alexandre Pato davno je bio je jedan od najvećih talenata svjetskog nogometa, bio je i dobitnik nagrade Golden Boy 2009. godine, a najbolje trenutke karijere proveo je u Milanu za koji je igrao od 2007. do 2013. Danas je igrač Orlando Cityja u MLS-u, no volio bi se vratiti na San Siro, a siguran je i da bi bio od pomoći klubu.

“Dobro mi je u Orlandu i imam ugovor ovdje, ali Maldini zna da sam spreman vratiti se. Sazrio sam, imam drugačiji stav prema nogometu i mogao bih biti od koristi mladim igračima. Nedostaju mi Italija i Talijani. Govorim supruzi da ću je jednog dana onamo odvesti pa da će shvatiti što pričam”, rekao je Pato.

“Meni Milano puno znači. Ondje sam naučio mnoge stvari i nedostaje mi sve u vezi s tim gradom. Htio bih se vratiti u klub. Na kraju, u Serie A ima puno nogometaša koji su već u kasnijim igračkim godinama”, dodao je.

Pato je za Orlando City u ovoj sezoni zabio dva i namjestio još dva gola u šest utakmica, igrajući na obje krilne pozicije i u vrhu napada. Za Milan je nastupio 150 puta uz učinak od 63 gola i 18 asistencija.

Komentari

komentara

« Povratak